Verborgen waarheid

Het leven loopt niet altijd zoals je het zou willen.

Dat heb ik op de harde manier geleerd, toen mijn man stierf na een ongeval.

Er is kwaad opzet in het spel, daar ben ik zeker van. Ondanks dat ik meerdere waarschuwingen krijg om niet te zoeken naar de waarheid, is dat precies wat ik wel doe. Ik doe er alles aan om te achterhalen wie mijn man vermoord heeft en waarom. Meermaals moet ik mijn eigen grenzen overschrijden, maar ik heb het nodig. Ik wil weten wat er gebeurde zodat ik het verleden kan laten rusten.

In eerste instantie dacht ik dat het me wel zou lukken, maar hoe dieper ik mezelf begeef in een wereld waar criminaliteit normaal is, hoe meer ik daar aan twijfel. Hoe hou ik mijn geest helder om het onderscheid te maken tussen wat nep is en wat echt?

Gaat het me lukken om de geheimen van mijn man te ontrafelen, mijn eigen leugens verborgen te houden en mijn hart veilig?

e-Book:

Kobo (ook via Kobo+)

Bol

Paperback

Bestel via deze pagina of stuur mij een e-mail: info@auteur-jenniferjay.be

Reviews

In één zucht uitgelezen! Wat een geweldig verhaal, ik hoop dat we niet al te lang moeten wachten op deel 2

 

Emma

Als liefhebber van dark romance is dit een spannend en onverwacht boek. Een goede “cliffhanger” waardoor je niet kan wachten op deel 2.

 

Nicole

Fantastisch boek, moest me een beetje denken aan Sanne van Ooijen (fantastische schrijfster). Echt genoten van het boek, wil nu alleen maar meer lezen.. Hopelijk niet lang wachten op het volgende deel. Je moet weten hoe dit afloopt! Dank Jennifer voor dit pareltje!

 

Radna

Jennifer Jay heeft een spannend verhaal neergezet, waar niets is wat het lijkt. Het verhaal gaat alle kanten op en soms wel iets te snel met bepaalde dingen, maar ergens past het wel. Haar manier van schrijven zorgt ervoor dat je in het verhaal wordt getrokken en niet kan stoppen met lezen.

Jennifer Jay heeft met “ Verborgen waarheid” een dark- maffia romance neergezet die je als lezer mee in de huid laat kruipen van Eva! Je wil ook antwoorden, je wil resultaten, je infiltreert mee en je ontwikkelt subtiel voor Juan een crush. En steeds is er die spanning, die je op je hoede zal houden en nieuwe pistes zal laten bewandelen. Spanning, steamy seks fragmenten, verlies, maffia gehalte, macht, dominantie, geweld en romantiek zijn de pijlers in dit verhaal. Een schrijfbenadering met een donker randje, maar oh zo vinnig en met passie, waardoor lezen zelf iets dwangmatigs wordt. Het is lijden, verleiden en grenzen vervagen op alle niveaus! En plots ben je aan de laatste bladzijdes denk en smeek je op verlossing, maar wat je voelde aankomen in je kleinste teen, jawel een cliffhanger einde!! Toch ben je ook blij dat het nog niet voorbij is, want ik kan nog geen afscheid nemen van Eva en Juan !

 

Marleen

Een heerlijk verhaal echt waar ik van hou Nu snel naar boek 2 En 3 daarna Een aanrader voor wie van dark adult houd en maffia Ik zou zeggen genieten dames

 

Milly