Schokkende onthullingen

Eva

Het afgelopen jaar ging ik door een hel.
Er is maar één lichtpunt in de nachtmerrie dat mijn leven geworden is.
Juan.
Het probleem is dat hij op het punt staat om alle leugens te ontdekken en ik weet niet hoe het dan verder moet. Is alles voor niets geweest, of hebben we een kans om te slagen?

Juan

Nooit eerder voelde ik zoveel woede, haat en teleurstelling.
De recente gebeurtenissen verplichten me om een jarenlange koude oorlog te beëindigen.
Alleen ben ik niet voorbereid op de ontdekkingen die me te wachten staan.
Wat is echt en wat is gelogen?
Hoe beslis ik welke keuze de juiste is?

e-Book

Kobo en Kobo+

Bol

Paperback

Bestellen kan op deze pagina of via e-mail: info@auteur-jenniferjay.be

Reviews

Jennifer Jay heeft hier de uiterste en de mix van Darkromance - Maffiaromance - Steamy Romance zeer mooi neergezet. Het is in balans en geeft je steeds de nodige ademruimte en plaats om het verhaal te absorberen en te beleven.
Regelmatig begreep ik zo goed hun acties en riep ik diep binnen in me:”ja, ja doen goe bezig, laat je gaan, niet inhouden!”
De schrijfster heeft er de juiste vlotheid en tempo in gestoken, maar steeds met een duistere en romantisch toets. Vragen en bedenkingen uit het eerste deel krijgen antwoorden of verduidelijkingen.
Eva en Juan evolueren continu in het verhaal, ze geven elk hun visie en gevoel, zijn zo elkaars trigger in het verhaal.
Tot het einde toe blijft Jennifer Jay me meesleuren en dat is echt een top prestatie! Als de klok zegt dat het voorbij middernacht is en je wil toch nog die laatste 126 blz lezen, dan kan ik met overtuiging zeggen dat dit een bestseller is!

 

Marleen

Dit tweede deel bevat een pak meer dark dan het eerste, hier en daar is het heftig, maar het blijft passend binnen het verhaal. Vanaf het begin tot het einde blijft het spannend. Er gebeuren veel verschillende dingen die je niet verwacht waardoor er soms wat verrassing ontstaat. Het verhaal verliep helemaal anders dan ik verwacht had, maar absoluut een goed tweede deel! Ik wil meer lezen van deze auteur!

 

Anita

Steamy maffia romance met spannende verhaallijn. Ik heb hem weer in één ruk uitgelezen.

 

Saskia

Deze 2 boeken hebben mij diep geraakt.de liefde tussen deze twee mensen gaat heel ver.samen met het team trouwe medewerkers.

 

Jos

Een onwijs goeie spannende serie die goed past in mijn voorkeur van dark maffia boeken. Een aanrader voor iedereen die houd van maffia verhalen met dat gouden randje

 

Christa

Normaal houd ik niet van dark verhalen. Maar deze heb ik in een ruk uitgelezen.

 

MJ

Jennifer Jay pakt naadloos weer het verhaal op waar het eerste deel is gestopt. Hierdoor is het wel handig om deze serie zo snel mogelijk achter elkaar te lezen. Het verhaal is nog spannender dan het eerste deel aangezien er nu allemaal dingen aan het licht zijn gekomen en hierin verder een gevolg zullen hebben.

Het verhaal wordt dit keer zowel vanuit Eva als vanuit Juan verteld en dat vind ik echt wel heel fijn. Eva heeft het nodige over zich heen gekregen in het eerste deel en moet nu met de gevolgen daarvan omgaan. Het lichtpuntje dat ze had in de nachtmerrie was Juan, maar of hij nu nog steeds haar licht in de duisternis is, is maar de vraag. Ook voor hem zijn er dingen veranderd en zorgen voor de gebeurtenissen dat hij veel sneller moet handelen met dingen die al jarenlang speelde. Het verhaal gaat alle kanten op en heeft verschillende wisselingen, maar de constante factor is de aantrekkingskracht tussen Eva en Juan. Hoewel beide geheimen voor elkaar hadden/hebben is hun liefde voor elkaar voelbaar en hebben ze ook alles voor elkaar over. De ontwikkeling die Eva doormaakt is nu beter te merken dan in het eerste deel en dat zal wellicht maken hebben met alles wat er is gebeurd.

Dit is het laatste deel in de Ricerca serie en ik vond het een mooi verhaal. Ik ben heel benieuwd naar meer van deze schrijfster en ik kan dan ook niet wachten om haar andere boeken te ontdekken.