Deel 2 - Verbroken

Levi

Als ik haar wil beschermen, moet ik haar verlaten.

Er is geen andere mogelijkheid. 

Het zal haar hart breken en ze zal me haten.

Maar ik doe het enkel uit liefde voor haar. Ik zal alles doen wat nodig is om haar te beschermen.

Nora

Ik had mezelf voorgenomen nooit afhankelijk te worden van een man,

maar faalde. Nu lijkt een leven zonder hem onmogelijk. Ik heb hem nodig. Zijn liefde, dominantie, geborgenheid. Alles aan hem. Het enige wat ik kan doen is een manier vinden om verder te gaan zonder hem. 

Maar hem vergeten, dat kan ik niet.

e-Book

Kobo en Kobo+

Bol

Paperback

Bestellen kan op deze pagina of via e-mail: info@auteur-jenniferjay.be

Reviews

In het 2e deel volgen we vooral hoe Nora haar leven probeert op te pakken nadat Levi naar het buitenland vertrokken is. Haar hart zal ze altijd voor Levi reserveren, maar ze kan niet in die verdrietige roes blijven zitten. Door te sexperimenteren kan ze afstand nemen van de persoon die ze bij Levi is. Ze wordt sterker en minder afhankelijk alhoewel het echt niet makkelijk is. Het verhaal is goed uitgewerkt, leest vlot en laat een andere kant van Nora zien. Het verloop is naar mijn gevoel wel trager, maar zeker niet minder erotisch. Er zijn ook een paar onverwachte wendingen waarmee Jennifer me dus toch verrast heeft.

 

BlinaBlumeBooks

Prachtig verhaal, kan echt niet wachten op het vervolg.

 

Mieke

Een steengoed tweede deel van de onvoorspelbaar trilogie. Eerdere irritatie puntjes zijn verdwenen en Jennifer Jay laat de lezer kennis maken met een andere kant van Nora en ook meteen van de BDSM wereld. Ik ben erg benieuwd wat er in het laatste deel met Nora en Levi gaat gebeuren.

 

Liz.

Wauw!!! In 1 ruk uitgelezen kon hem moeilijk wegleggen.

 

Nicolien

Nog maar net hebben ze aan elkaar toegegeven dat het meer is dan een sub-dom relatie. Ze houden van elkaar, ze zijn het kloppend hart samen, echt één! Tot plots Levi een bruine omslag krijgt toegestuurd! Dit zet alles op losse schroeven en keuzes worden gemaakt met gevolgen die niet te overzien zijn voor beide.
Wat een vervolg op Verbonden! De onmacht, verlies, ware liefde, zoektocht naar antwoorden en invullen van verlangens worden weer zo mooi beschreven en verwerkt in het verhaal Verbroken. Het verhaal heeft je weer van pagina 1 weer mee! Rollen worden omgedraaid, vriendschappen worden op de proef gesteld, hoop is een troost of juist een belemmering, kan ware liefde weggeveegd worden of blijft het hart altijd kloppen enkel voor die ene andere de ware?
Tjonge en wat een einde! Gelukkig kan ik direct verder in deel 3, want ik wil verder in dit verhaal! Weer een (ruw) pareltje Jennifer Jay!!

 

Marleen